maanantai 30. joulukuuta 2013

Kummityttö pikkuinen :)

Tänään oli ihanan kummityttäreni yksivuotissynttärit! Monia armorikkaita vuosia suloiselle Anisiyalle! Ja voi noita ripsiä.... Pienen kehitystä on niin hieno seurata, varsinkin kun alkutaival on ollut sairastelun vuoksi takkuista. Rukoilen pikkuiselle ja koko perheelle iloa ja valoa ja Jumalan huolenpitoa! Isoveljensä Serafim, Miehen kummilapsi, oli niin vilkas että yritin vielä metsästää ottamistani kuvista jonkun jossa näkyisi muutakin kuin hännänhuiskahdus...:D

Kotona taas tapahtuu.....

... mm. sellaista, että Hampsteri viettää joulua. Ja toistaa kaiken puhutun kuin ärsyttävä kakara. Auttaisiko tämä siihen eestinkielen harjoitteluun?... Ei varmaan?

Tapahtuu myös niin, että seurakunnan ehtoollismaljaa pitää puhdistaa. Tässä sähköisesti. Tai jotain sellaista. Monijuomalientä kenties?

Ja toisinaan myös jokin nurkka on ihan kutsuvan näköinen :)

Uutta vuotta odotellessa mietin kevään töitä, siis sitä mitä haluan tehdä. Ainakin tilasin BBC:n Wartime farmin Fair isle-sliparin ohjeet. Ja haluan suunnitella muutaman korun... ja se näyttely josta taisin jo mainita jossain, se on tuolla takaraivossa (no sekö se särkee mokoma??) hyvällä alulla. Iik ääk. Mutta ennen kaikkea haluan maalata akvarelleja. Mutta kun katsoin kalenteria niin siinä näyttää olevan jo merkintöjä muitakin - lääkäreitä sun muuta tahmeaa ja työllistävää. Yritän olla positiivinen ja reipas, eihän ne nyt koko päivää vie mokomat. Huomenna paukutellaan raketteja ja siitäpä tuli mieleen eräs asia josta kerron myöhemmin. Ja loppuviikko menee työn merkeissä. Ensi viikko... on ensi viikko.

Ja vielä tuli mieleeni että hei me selvittiin tästä vuodesta! Vai onko liian aikaista riemuita?

See aasta on juba läinud natuke kitsaks...:) Minu ristilapse sünnipäev oli täna, ta on nii ilus ja armas tüdruk!

1 kommentti:

kosotäti kirjoitti...

Ompa siulla sulonen risttyttö. Monia armorikkaita vuosia hälle.

Kuule kyl myö voijaa jo huokasta, jotta tää vuosi tek tiukkaa mutta kasassa ollaan.
Siunattua uutta vuotta teille kaikille, meiltä kaikilta:)))