perjantai 27. joulukuuta 2013

Kovin on pimeää

Sataa, sataa... kävin tänään kylillä pimeästä pimeään, toritaksilla menin ja Mies haki ja koko ajan oli ylen pimiätä. Käsi ojossa kuljin uusi ihana sormukseni tietä valaisten ei-vaineskaan vaan halusin että kaikki näkevät tämän ihanuuden :p.... No oikeasti kävin kyllä lääkärillä, migreeni on siis jälleen jokapäiväinen seuralaiseni ja parhaana kaksi kertaa. Niskakuvat otettiin ja odotan tuloksia ensi viikolla. Sain kuulla, että kaksi vuotta sitten otettuja kuvia ei ole edes katsottu. Jahas. No sillein. Jännää ja ne sentään olivat kai reumalääkärin pyytämiä kuvia. Hopsan. Joskus tuntuu... niin miltä? Idiootilta? Olenko ymmärtänyt taas jotain väärin?

Mutta sain myös uuden taikinakoneen, jota jotkut kai sanovat yleiskoneeksi. Ei se mikään sellainen ole kun ei se siivoa eikä hae posteja. Onnistuin nimittäin vihdoin rikkomaan sen vanhan hankalan kenvuudini mutta en saanut punaista konetta tilalle. Uusi odottaa vielä hidasta tutustujaansa, Valoilmari sensijaan on jo koonnut sen pariin kertaan ja tavaa käyttöohjeita olkkarin lattialla. Miehet!

Toisiin laitteisiin sen sijaan hurahdan aivan vilpittömästi, kuten vanhoihin sairaalainstrumentteihin.

Aamulla heräsin taas varhain ja kävin lämmittämään taloa, sytytin kynttilät ja nautin hiljaisuudesta. Aamut on parhainta mitä tiedän. Varmaankin. Kissa herätti töp töp töpöttämällä ja sanomalla nau. Otto-kissa sanoisi vain "ö". Tämä oli siis Lordi.

Kerronpa vielä että Ilovalmari teki rosollia ja vessamme seinässä on Konstantinopolin kaupungin lisäksi viikinkejä jotka olemme me. Eli tyhjennän työpöytää kuvista....

Ja koska koko muu Suomi on urheiluhullua kansaa ja me emme, kerron vielä että olemme myös survaisseet sukset ulos. Vaarin perintösukset nimittäin. Sää vain ei ole mitä mainioin niille. En tiedä milloin ikinä noilla hiihdettäisiin tässä taloudessa, epäilen ettei ikinä. Mutta kuistilla ovat hetken kunnes siirretään johonkin hyvään talteen (operaatio sekin) ellei myydä jollekulle joka osaa ja haluaa. Tästä saattaa kyllä tulla periaatekysymys.

Alati vihm ja pime! Kuigi päev on 5 minutit pikem kui eelmisel nädalal! Ma ei usu....

1 kommentti:

elina kirjoitti...

Kovin pimeää on täälläkin ja mnä makaan taas flunssaisena ja palelen. Meillä on yleensä vanhat sukset koristeena varaston seinustalla, mutta nyt ne näyttivät jotenkin eksyneiltä ja jätin ne varastoon odottelemaan talvisempia kelejä.