maanantai 18. marraskuuta 2013

Siivouksen välissä tauko

Kirjoitin vahingossa että "taikoo" kun piti kirjuuttaa jotta tauko. Olisi ollut kivempi toki. Mutta tauolla vielä päivän toinen päivitys tännekin. Valoilmari on alkanut taas tehdä animaatioita - ai että miten hauskaa! On pumpulitöhäyksiä, kaikenmoisia sinitarra-avusteisia kuperkeikkoja Lego-ukoilla, on huumoria (myös tahatonta) ja teleporttausta! On vauhtia jaa vaarallisia tilanteita! Voi kun saisi studion pykäistyä tuolle. Yksinkertaisin olisi varmaan sellainen kuvausteltta - sellaista tarvitsisin itsekin koruhommiin. Täytynee hiukan shoppailla netissä. Pistän animaatiotuotoksia tännekin kun valmistuu. Lapsi on niin luova! Joskus moitin kun poika vaan katselee kännykästään videoita ja ärmätän että mitä nyt taas - mutta sitten alkaa tapahtua ja hups! - onkin katsonut miten tehdään joku ihmeen juttu ja mitä minä voin valittaa kun poikahan opiskelee! Usein opettelee miten soitetaan joku kaunis kappale (viimeksi opetteli kahdella kädellä Liikkuvan linnan alun) tai miten saisi animaatioihin efektejä. Narise siinä sitten. Seuraavan rainan casting on jo selvillä, on roistoa ja sankaria ja kaksi maalaistakin on palkattu sulostuttamaan menoa - pariskunta lapioineen haravineen. Onkohan ne iskä ja äiti?

Joulupaasto on alkanut ja olen yrittänyt vähentää kaikkea turhaa touhuamista netissä. Isä Andreilla on hyvä kirjoitus aiheesta.

Nyt menen takaisin siivoamaan yläkertaa. Miksei meillä ole kaappeja? No siksi kun on vinkkeli vääränvänkyrä talo . Ei täällä ole kaapeille suoria seiniä! Täytyy pinota kaikki päällekkäin ja tarvita aina alinta laatikkoa!

Maja koristamise vahel mul on 2 minutit puhkus ja kirjutan kiitus minu lapsele, sest tema on nii loominguline! Ta teeb animatsioonid koos Legodega (kas nii või öelda?) ja see on nii rõõmustav :)

1 kommentti:

kosotäti kirjoitti...

Upeaa, Valoilmari on kyllä lahjakas poika, mikähä hänestä vielä tuleekaan, uusi Disney kenties:))

Kaappeja puuttuu täältäkin, isäntä koittaa vintin viimeistä huonetta rementoida, jouluksi pitäs olla aikamiespojalle oma huone. Ilman kaappeja tosin:))