perjantai 15. marraskuuta 2013

Koettelemus paastoajan aluksi

Joulupaaston tunnelmiin sopii säikähdys? Ovikello soi aamupäivällä yllättäen kun olin yksin kotona ja verhon raosta näin tumman virka-asun ja voi miten polvissa rytkähti ja vatsaan laskeutui kylmä musta möhkäle - kaikki tämä sekunnin murto-osassa. Mutta se olikin vain postimies, joka ei raatsinut tunkea postilaatikkoon isohkoa pakettia vaan toi sen kiltisti ovelle saakka. Suljin oven ja minulta pääsi itku.

Vaadin postimiehille pelleasuja! Vaadin pallokuvioisia tupsukoristeisia pulleita haalareita ja pompulalakkeja, tötteröhattuja ja hulahameita! Ja lakatkaa piilottelemasta verhojen takana!

Inhottavaa tällainen!

Enkä edes kuvaa laita kun niin säikähdin.

Postimehele nüüd ruttu uued rõivad: keelatud on edasi tume sinised riided! Uus kostüüm on roosidega kleiti ja viie tuttiga müts. Või pallimustriga kaitseülikonda ja kloun kübara! Ma ei taha enam arvata et ukse taga on politsei!

2 kommenttia:

Rva Pioni kirjoitti...

Hei,
olet kertonut täällä fibrostasi.
Tulin juuri kuntoutuksesta ja etsiskelin täältä blogeista jotakin aiheeseen liittyvää. Oletko saanut otteen taudistasi tai löytänyt sopivat lääkkeet elämää helpottamaan? Itselläni on suht koht uusi diagnoosi 4/2013, mutta vanha tauti. Minulla auttavat kipuun lääkkeet, mutta aivosumu on häiritsevin oireistani.

Maahiska kirjoitti...

Hei! Tilannehan on nyt se että oireeni ovat viime vuosina kääntyneet täysin päinvastaisiksi kuin fibromyalgiassa. Aikoinaan kokeiltiin triptylit sun muut mutta niistä ei ollut mitään apua. Minulla on tällä hetkellä tutkimukset kesken. Viimeisin diagnoosi oli nivelpsoriasis. Jokin tulehduksellinen reumasairaus tämä on. Nyt on taas kortisonit laskettu alas ja kävi kuten pelkäsin - niska on alkanut tulehtua, samoin rintaranka. Vielä toivon että olisi ohimenevää. Toivottavasti saat apua ja kunnon lääkkeet etkä jaa sairautesi kanssa yksin! Iloa ja valoa!