tiistai 17. syyskuuta 2013

Elämme jännittäviä aikoja...

... vaikkei tarttis kyllä. Eilen oli ensimmäinen laulutunti. Hirveää, aivan hirveää - silti olen ikionnellinen että uskallan. Kauheaa laulaa pianon säestyksellä muiden edessä! Enkä edes tiedä mitä laulaisin! Ja ne parfyymit. Sain kerrottua allergiastani ja pyydettyä muita että jos mahdollista niin seuraavilla kerroilla vähentäisivät tuoksuja - ja anteeksi kun olen tällainen allergikko. Hullua kun sellainenkin hävettää. Tunnen nykyään häpeää ihan mistä vaan, allergia ja äkilliset oireet opettaneet taas rankalla kädellä. Välillä olikin varsin häpeämätön aika. Lauloin Höstvisanin joka oli aivan liian pitkä, ei sitä osannut keskenkään lopettaa - ja kun säestäjäkin vaan jatkoi. Kesken tunnin otin lisälääkettä mutta se ei ehtinyt auttaa - en tajunnut, että siellähän ollaan luokkatilanteessa, ja ovi kiinni. Oikeassa kädessä ja kaulalla on verenpurkaumia raapimisesta, ja kurkku on vielä kipeä. Ensi viikolla otan triplat ennen tuntia ja tuplat astmalääkettä - ja valitsen kappaleet ennen tuntia nuotteineen. Kirjasto on kiinni kuukauden vielä, mutta "suhteilla" (;)) saan nuottejakin huomenna.

Viikkoon on mahtunut taas kaikenlaista, en ihan muista mitä. Mutta ainakin halkoja ja punajuuria ja uusi vävymieskin joka on hurjan kiva. Ja murheitakin on ollut ja migreeni tuli takaisin eikä lääkkeet auta. Niskatuki on nyt käytössä, se hiukan helpottaa vaan ei paljon. Kuvia olen ottanut hiukan, pari kolme päivää olen ollut aivan vaan vuoteessa, katsonut BBC:n sarjoja ja levännyt. Rotaryt kävivät tutustumassa pajaamme ja elämäntapaamme, oli mukavaa. Mukavia ihmisiä ja antoisa ilta - ja vierailun jälkeen olin kovasti kiitollinen isomummeille kahvikupeista! Niitä tarvittiin paljon!

Esimene laulutund oli eile - põnev!!! Olen väljas minu mugavustsoonilt...

7 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Upea harrastus tuo laulaminen, voi ko miekii ossaisin, mut kun ei oo tippakaa tuota sävelkorvaa.
kaks runkoa kirsikkapuuta on tallella kyllä ne pojalle joutaa, Masa saa nostaa ne sisätiloihin kuivumaan, haette kun kerkiitte.

Maahiska kirjoitti...

Hei ystävä, luin juuri artikkelin siitä, että kaikki osaavat laulaa :) Älä kirvestä kaivohon heitä! Minua oikeasti hirvittää ja tiedätkös, allergiapunan lisäksi sellainen häpeäpunanhulmahdus vielä illallakin läikehti kasvoilla - voi miten lapsellista!

Mitenkähän ne puut kulkisivat, isojakin ovat? Ehkä ne peräkonttiin menisivät, ja vissiin kylään tullaan tässä vielä kun sinne päin ajellaan. Toisinko siulle vaikka kirsikkapuuntaimen siitä hyvästä....?

Anonyymi kirjoitti...

Oijoijoi, nyt kirjoitit sellaisesta asiasta että minäkin viimein saan sanotuksi jotain. Olen näet elänyt sitku-elämää koko alkusyksyn. No nyt tulin kuoroharkoista ja jotenkin tuli mieleen se kun aloitin laulutunteja kohta 7 vuotta sitten. Miten se oli yhtä aikaa ihanaa ja todella kamalaa. Hirveää tehdä jotain sellaista mistä tiesi, että siihen olisi lahjoja mutta kun ei yhtään osannut. Ei yhtään! Ja miten sitten oli hienoa kun kuitenkin aika pian alkoi päästä ainakin jostain jyvälle. Nyt huomaa, että koko ajan on tavallaan helpompaa, ääni pysyy auki ihan eri lailla kuin aikaisempina vuosina, ja jonkin verran jo tietää itsekin, mihin tarvitsee lisää apua ja opetusta. Niin että summana: tosi ihanaa, että olet päässyt aloittamaan tunnit. Toivottavasti ihmiset siellä ymmärtävät sen, että hajusteiden kanssa voi oikeasti olla tosi kyseessä...

The Kirja on luettavana, luen muutaman sivun kerrallaan sieltä täältä. En ollenkaan ymmärtänyt että tulossa oli sen luokan tietopaketti! Kirjan takana täytyy olla valtava määrä työtä ja perehtymistä. Onnittelut kaikille tekijöille!!

Luin (ja sitten V luki) myös sen KK:ssa olleen jutun. Se oli minusta aivan mainio. Muutama asia siinä selvisikin :-). Valtterista sen verran, että hän viihtyy koulussaan ihan erinomaisesti. Hienoa! Ja samalla terveisiä teille kaikille.

Liisa

Diina kirjoitti...

Hei! Pidän blogisi tunnelmasta paljon ja melko säännöllisesti täällä poikkean, vaikken juuri kommentoi... Niinpä oli hauska "tavata" sinut myös Kodin Kuvalehdessä :)

Mukavaa syksyn jatkoa ja iloa uudesta harrastuksesta!

Maahiska kirjoitti...

Liisa, rohkaistuin ja etsin nuotteja ensi viikolle, Magdaleena taitaa olla pikkuinen tyttö ensi viikolla(kin) :) Satu tekikin hurjasti työtä kirjan parissa, monet yöunet siinä menneet. Terveisiä V:lle!!

Diina, moi! Kiva kun kommentoit, hauska tavata! Kävin blogissasi ja hämmästyin että hei, Keski-Suomen kansallispukuhan on nätti! :D Mikähän minuakin on vaivannut? Nomutta enivei, Korpilahti se on ja pysyy ;)


kio kirjoitti...

Kävin minäkin lukemassa kodin kuvalehden artikkelin, oli hyvin kirjoitettu! Ja teillä oli ilmeisen hyvä Tallinnan matka.

t:katja (tallinnan laivalta)

kio kirjoitti...

kävin minäkin lukemassa kodin kuvalehden artikkelin, oli hyvin kirjoitettu! ja teillä oli ilmeisen onnistunut matka tallinnaan

t:katja (tallinan laivalta)