keskiviikko 21. elokuuta 2013

.........................

Anteeksi rakas päiväkirja en ole ihan vedossa. Mutta kyllä tämä tästä. Olen vain niin väsynyt. Yksi syy saattaa olla verensokerissa. Kun syön kakkua ja karkkia niin uuvun aivan täysin ja makaan sängyssä ja melkein itken. Ja sormet puutuvat ja jalat puutuvat ja janottaa ja juoksen vessassa ja olen ihan muistamaton lurjus. Enkä osaa tarkistaa Valon matikanläksyjä! Minulta meni kaksi päivää ratkaista tehtävä 31-14. Matikka sentään on aina ollut vahva ja nopea alueeni!

Mutta olen ottanut pari kuvaa. Olen saanut uuden kävelykepin joka mahtuu laukkuun. Otan sen mukaan Tallinnaan ensi viikolla. Toivottavasti tulen sen kanssa sinuiksi ja suostun käyttämään sitä ennen kuin on liian myöhäistä ja alan kitistä!

Valo täytti 10 vuotta! Leivottiin yhdessä lapsellinen steampunk-kakku rattaineen ukkoineen - Valo muotoili ukkelin. Ja lapsikin oitis vanheni, tuli mieleen Eino Leino ja "Meil' ukkoina jo syntyy sylilapset"...

Saatiin kesäkurpitsoita ja muutama hauska patisson ystäviltä, voi näitä ufoja! Raaskiiko pilkkoakakaan kattilaan! Ja kissa nukkui saksien kanssa. Sukat kutoi lupiinilangasta ystäväni Anja ja uusi pulu (Jota Mies väittää papukaijaksi) on peräisin nahkapajaltani, se on alkujaan sahattu messingistä ja kaiverrettu oi-miten-ihana vähän-niinkuin-stanssi. Se on vanha venäläinen malli. Minulla on eräs mallikirja johon olen hiukan hurahtanut.

Seuraavassa postauksessa the Kirjasta!

...päevad jooksevad nagu lind... noh siis kui linnud jooksevad. Olen olnud haige ja kurb aga nüüd jälle parem. Suhkur ära! Minu väike poiss on äkki 10 aastat vana!

3 kommenttia:

Magdaleena kirjoitti...

Sain The Kirjan tänään (kotiinkuljetettuna!!) ja se on IHANA! <3

kosotäti kirjoitti...

Iso halaus Valolle:)

elina kirjoitti...

Keppi, kipu, heilahtelevat verensokerit, yöllinen vessassa juoksu miten tuttuja kaikki. Töllö hetkellä niin tuttuja, etten pääse edes Juhtbackan markkinoille. Mies ja tytär lähtevät keskenään ja minä kyhjötän koirien kanssa kotona.
Mukavaa ja kivutonta matkaa ja muista ottaa keppi ajoissa käyttöön.