sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Kuvabloggaus jatkuu

Ja tunnustan lisäksi, että kuvat kiertävät ensin FB:n kautta, hyi minää! Mutta hei, sentään päivitän jotain pääni pitimiksi. Katsoin eilen kalenteria eteenpäin ja poistin ison kasan ei-niin-tarpeellisia hälytyksiä ja merkintöjä - pakko! Nyt voi hengittää taas.

Mutta mitä kurjaa, migreenin estolääke sittenkin tekee allergiaa yhä enenevämm... enenenen... no siinä määrin että alan apeutua. Sen vuoksi kuvasin lääkkeitäni tänään uudessa kivemmassa valossa. Juuri kun olin päässyt puolentoista pikkutabletin aamuannokseen nin nyt tämä tilanne, taas! Kaksi yötä valvoin kun en uskaltanut nukahtaa kurkun turvotessa ja ambua en halunnut soittaa, odotin mieluummin hiljaa. Jos ääni katkeaa niin pakkohan se on soittaa... Eilen illalla myöhään pääsin adrenaliinihoitoon kylmään järveen ja se laski turvotuksen. Tänään sama kuuri. Haluan vielä kokeilla tuon lääkkeen kanssa vaikka kai se on vähän vaarallista. Tunnistan kuitenkin rajat.

Eilen kävimme Jyväskylässä Toivolan Vanhaa Pihaa katsomassa, eka kertaa. Museosta tykkäsin eniten, käsityöläisen talosta siis, siellä on aina ilo käydä. Ostin itselleni tuliaisiksi kyllä sitruunasuolasaippuan ja neulepuikkomittarin (vihdoinkin loppuu se jokasyksyinen pahviin tökkiminen!).

Kirkossa päästiin piipahtamaan myös. Rakas.

Torstaina (oliko se?) oli Keuruun kotiseutumuseon perinnepäivä vanhoine moottoreineen, siellä mekin vanhat työnäytöksien merkeissä. Ihana paikka ja kiva päivä, työharjoittelijakin pääsi mukaan :) Kuvassa minun nurkkaukseni.

Pildid jälle meie elust, meie ilusast elust :) Täna tein meie pere esimene coachsurfing profiil netis, teretulemas meile siis!

1 kommentti:

kosotäti kirjoitti...

Voi ei, tuokin lääke aiheuttaa siulle allergiaa, harmi, harmi.
Mie oksensin rautalääkkeet, ja nyt kokeillaan sitten uutta.
Ollaa myö oikeita koekaniineja:))

jaksamisia ja voimaa lämmin halaus täält sinne.