keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Antibloggausta

Melkein siis, päässä on vaikka mitä ja ympärillä tapahtuu mutta päiväkirjaan vaan ei päädy mitään muuta kuin kuvia - hyvä niinkin. Kuvaan paljon muistini tueksi nykyään - pariviikkoisetkin kuvat hämmästyttävät; ai olinko tuolla ja tuolla, teinkö noin ja näinkö tuon. Kuvat on aika rumia kun kamera on laukussaan makkarin lattialla.

Erään tiskauksen lomassa nojatuoli (meillä on sellainen uusi kiikkuva malli jossa kiikkuva palli, Isomummin perintöä)(vielä kun joku kertoisi mihin saadaan nyt mahdutettua olkkarin KAIKKI mallit ja pallit) nakitti minut istumaan BBC:n laatusarjan ääreen (mea culpa, mitäs menin hankkimaan boksin) ja turhauduin tyhjin käsin. Niinpä tein valmiiksi...

... Ruman ja Lämpimän krimihatun Miehelle. Ostin hatunraadon huutonetistä ja ompelin sen kasaan ja laitoin punaisen pellavavuorituksen. Mikä lienee etten osaa istua kädet toimettomana. Toisaalta hyvä niin, nämä kädet kun ovat ne kurja kohtani joita pitää päivittäin kuntouttaa että sorminäppäryys ei katoa entisestään. Ja voimat.

Sitten ulos, jossa tapahtuu. Nurkalle oli pompsahtanut lehtovirmajuuri ihan itsestään. Toin tienposken mansikoita muutama vuosi sitten ja nyt tämä ihanuus punkesi ilmoille sieltä tyvestä.

Valeriaanaa ei häiritse yhtään, että vieressä on rakennettu markkinapöytää. Siitä ei ole valmiina vielä kuvaa. Eilen sain tehtyä loppuun koko komeuden lippuineen kaikkineen. Ja kyllä, mattoteline olisi kiva myös! Tuo ämpäri tuolla on Valoilmarin hissi (?).

Uusin perheenjäsen on Valon keikkapiano, se saapui eilen ja oi miten se soi. Ihanaa. Ja taas karmean huono kuva. Mutta orkesteri on nyt kasassa. Laitan joskus tänne videota tuon lapsen soitosta.

Vielä haluan näyttää jotain hauskaa Aamulehdestä, hauskaa ainakin mitä tulee turkulaisia koskevaan uutisointiin. Tai avaruuttahan tässä piti uutisoida? Tampereella bongasin tämän.

Ja tätä siis luen. Hyvä kirja, ihana kieli. Toisella jalalla silmäilen Appelsiininkuorten katua, joka sekin on hyvä ja aivan erilainen.

Minu peas on migreeni ootamise lisaks olnud mõned mõtted ja palju asjad juhtuvat ka ümber aga miks ei saa siia blogini kirjutada? Olen alati iPhonega, seejärel on raske kirjutada... ja olen päris laisk :P Oluline uudis on see, et migreen ei saanud enam Uue ravimi tõttu, ja see kurb tunne mis see (Topimax) esialgu tegi on ka läinud. Hoolin nüüd loota paremat heaolu!!:)

Ei kommentteja: