perjantai 28. kesäkuuta 2013

Jos olisin blondi

Niin olisin kyllä aika sievä. Eikä minulla varmaan olisi huolen häivää. Olisin varmaan sairaanhoitaja tai kätilö.

Tampereen lääkäri kirjoitti minulle migreeniin estolääkkeet jotka ainakin toistaiseksi sopivat. Pään muutokset vaikuttavat migreenin aiheuttamilta verisuonimuutoksilta kuulemma, hyvä niin - mutta yhä vain olen kipeä. Migreeniä hoidetaan siis tehokkaasti kunnes pääsen neurolle jatkotutkimuksiin.

Tänään vein näytttelyni Multian kirjastolle kuukaudeksi, uusi paikka ja uudet ripustussysteemit. Kohta pääsen uimaan pikkumiehen kanssa ja huomenna veneelle, ja sen jälkeen nukkumaan vähän isomman kanssa - tosin sillä on tänään vähemmän tukkaa kuin kuvassa.

Muuten olen yhä hyvin väsynyt enkä hirveästi muista mitään.

Eilinen ukkosilma oli ihana, talon päällä kerrankin! Oi miten nautinkaan. Samaa ei voine sanoa siitä perheestä jonka talo tuusannuuskaantui eilisessä myrskyssä. Surullista ja erittäin kurjaa, pelottavaa mutta en osaa pelätä.

Täna ei eesti, minu peas pole mitte ainult eesti sõna. Aga loen Kivirähk Mees kes teadis ussisõnu.

2 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Voi että toi mun beatles tuntemus on sit vissii aika huono:))))
Mutta hyvä että sait lääkkeen joka auttaa,
Mie taas kärsin rautalääkkeen aiheuttamista vatsavaivoista, eli kun nokka on irti niin pyrstö on kii.
Millon sie tuot näyttelysi Kotkaan??

Maahiska kirjoitti...

Kyllähän tuon Yokon ja Johnin helposti sekoittaakin :D
Ihmeellistä kun ei tarvitse koko ajan pohtia milloin migreeni hyökkää. Muuten olo on kuin piestyllä madolla, se johtuu tästä kuumuudestakin varmaan. Ukkosilma hellitti oloa vain hetkeksi, taas on 27 astetta mittarissa varjon puolella.
Rauta se onkin vekkuli rohto, auttaisikohan siihen mikään pellavasotku? Mulla on hemoglobiini muuten 158, olen kuin rautakanki!
Kotkasta en tiiä, mutta sinne tullaan kolmasti kuukauden sisällä muuten - Loviisan markkinoiden yöpymisen yhteydessä, Isomummin siunaustilaisuuden tiimoilla ja Verlan Ajan yhteydessä elokuun alussa, huh! Asuntoauto olis aika kiva joskus...