lauantai 16. maaliskuuta 2013

Päivä 30: Valinnainen kuva

Kuvahaaste loppuu, huhsentään. Jotain uutta voisi kyllä keksiä. Runo- ja valokuvatorstai on ollut jo pari (?) vuotta levossa osaltani, mietin josko jaksaisin sitoutua. Kuukausittain pidettävä kollaasipäiväkirja olisi kiva, mutta liian sitova tässä tilanteessa. Päivät menevät ommellessa ja lautanauhaillessa, välillä huovutan munia ja piirrän korumalleja. Kuka tiskaisi Nyytin tiskit... nekin tosin hoituvat mielihyvällä, mutta ei aivan päivittäin, myönnän.

Eilen illalla oli petikaverina kaksi tällaista pientä :)

Eile õhtul oli kaks väikelast minu voodis, kass ja poeg. Rahulik ja armas hetk.

3 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Suloset kaverit:)

Liiolii kirjoitti...

20.4. keskiviikkona on DILO-päivä: A day in the life of... Ideana kuvata arkea aamusta iltaan ja laittaa kuvat Flickriin. Onko sulla kuvatiliä siellä? DILO-päiviä on 4 vuodessa, aina kevätpäiväntasaukseksena, kesäpäivänseisauksena jne... Kivaa seurata kuvista ihmisten arkea eri puolila maailmaa. Osallistun nyt ensi kertaa.

Maahiska kirjoitti...

Toi dilo ois kyllä kiva, kiitos vinkistä! Mun flickr-tili on kyllä olemassa, mutta salasana....? Laitoin tänään kännyllä yhden kuvan sinne enkä löydä sitä kuutenkaan, vaikka masiina väitti lähetyksen onnistuneen - mutta se ei kysynyt edes lähettäjän nimeä, tunnuksia, yhtään mitään... Ei tajua.