perjantai 8. maaliskuuta 2013

Päivä 26: Tämä naurattaa aina

Tämä saa aina hyvälle mielelle. Missään ei sanottu että pitäisi olla valokuva, eihän? (Paitsi että tämän nimi taisi olla valokuvahaaste :P)....

Sain myös haasteen Junikalta, tässä vastaukset - ja tavoilleni uskollisena eteenpäin en laita. Hyviä kysymyksiä voi kukin pohtia vapaasti omassa blogissaan, se on hyödyllistä :)

Miten sinusta tuli se, mikä tänään olet? - Työllä ja tuskalla. Monien erehdysten kautta.

Kuinka pitkälle eteenpäin elämääsi pystyt hahmottamaan? - Huonosti, en osaa ajatella eteenpäin edes sen vertaa mitä kalenteriin merkitsen. Ehkä huomiseen. Ylihuomiseen, joka sekin on arvaamaton.

Mikä kirja, laulu tai maalaus on tehnyt sinuun voimakkaan vaikutuksen? - Monikin. Lapsesta saakka lempilauluni on ollut Höstvisan.

Jos saisit valita minkä tahansa auton maailmassa ilmaiseksi itsellesi, minkä valitsisit? - Jonkun vanhanaikaisen mummoankkahopan? Mitäpä minä autolla - en saisi edes korttia :D

Mistä blogisi nimi on peräisin? - Tove Janssonilta, selitys löytyy blogin laidasta.

Kuka julkisuuden henkilö varmuudella tunnistaisi ja tervehtisi sinua vastaan tullessaan? - HP (tämä on vähän kenkku, en tykkää levitellä tällaisia juttuja)

Jos sinun täytyisi kuvata OMAA henkisyyttäsi muotona, minkä muotoinen se olisi? - Ristin muotoinen.

Minkälaisen ihmisen elämäntyyliin sinun on vaikea samaistua? - Bisnesmaailmaan ja kaupalliseen elämäntyyliin, kulutukseen yli tarpeiden, amerikkalaisuuteen

Miksi sinun on vaikea samaistua edelliseen? - Olen tavallinen maatiaisperuna.

Kuljetko trendijuttujen edellä, mukana vai perässä vai vältteletkö niitä ihan tietoisesti? - En tunnista trendiä vaikka se törmäisi minuun kadulla, kaataisi ja nuolisi naamaani.

Mikä ei kiinnosta sinua? - Väittely.

Vanhaa kuvitusta levynkansiin. Lienee Näkki. Tai omakuva?

Oleks tore öelda see ka eesti keeles, aga ma ei oska :(

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos!
-junika-