torstai 21. maaliskuuta 2013

Höh

Tuon luovempaa otsikkoa ei synny. Mitä olen tehnyt siis viime päivät?

Lähinnä mielessä on viime yö ja oman pään alituinen tyhmyys; en taaskaan käyttänyt suojahanskoja työskennellessä ja siitä koitui.. no siitä koitui kurjuutta.

Kolmet hanskat kyllä käytin pikkuikoneita tehdessä, mutta taustojen lakkaamiseen ajattelin menevän vain tovin ja eihän siihen mitään käsineitä tarvita. Nyt on kädet jo toipumaan päin, eilisilta oli kauhea. Se kipu ja tulehdus sormenpäissä, mistään tullut mitään. Loppuillasta allergia kääntyi kasvoille ja kaulallekin (tietysti hiplasin naamaani näillä sormilla?) ja alkuyöstä heräsin lisäksi kun kuvittelin ottavani astmaläkettä. Kolme kertaa heräsin sellaiseen imutteluun ennen kuin tajusin että olisi se lääke oikeasti varmaan haettava. Hengitys oli jo aika huonoa.

Miksi olenkin niin pöljä?

Ylihuomenna on myyjäiset kirkolla Jyväskylässä, pitää pakata koruja ja se saa nyt siis odottaa - en pysty pujottelemaan mitään mihinkään tarkasti. Tänään aion vain leikata käyntikortteja ja tehdä isoja töitä. Luetaanko siihen ison tiskin tiskaaminen, luetaan varmaan? Sen tein jo.

Nukkekodissa on meneillään pääsiäisen suunnittelu, ja jossain siellä lienee myös pihamaa kun kanat on karanneet sisälle.

Tein pieniä pääsiäismuniakin, huovutusta ja ompelua niihin.

Soja hoksasi, että sain kamerallani vangittua luovuuden. Nimittäin kuvasin työpöytää ja vahingossa, kameran ollessa kohdalla, otin toisenkin kuvan kun en tiennyt että iPhonen sinulla olevasta napista saa myös kuvattua.... Tuollainen kuvapari tuli, silkkaa mystiikkaa! Tänään tarkastelin pöytääni ja huomasin kohdan, jossa tumma pöydänpinta on pienen valkean paperinipun vieressä - siitäkö se tuli? Luovuus on minusta kyllä hauskempi vaihtoehto!

Keegi imetles, mis on see müstika minu blogis - või minu maailmas, nagu keegi ütles - ja kust se tuleb... ma ei tea, see on mulle ainult minu elu ja minu reaalsus. Ei tea miks keegi see nii müstiliselt näeb?

2 kommenttia:

MadMax kirjoitti...

No opikkos mitään suojakäsineistä hä?

Maahiska kirjoitti...

Kai Mä jotain :D ainakin seuraavan kerran muistan, että myös neljännet hanskat kannattaa käyttää vaikka pieneenkin työhön....