lauantai 2. helmikuuta 2013

Hiljaiseloa ranskalaisin viivoin

- Kävin magneettikuvissa sairaalassa, kurja tutkimus ja lopputuloskin odotettu: suuri leikkaus edessä heti kun sen voi tehdä turvallisesti, sitten joskus.

- Olen rakennellut aivan villinä nukkekodin alakertaa. Kalusteita ostin Minimaailmasta - oi!

- Olen myös koonnut elämäntarinaani Pinterestiin - hauskaa!

- Edelleen jätän tiskit tiskaamatta ja pyykit pesemättä jos vaihtoehtona on laatuaika maalausvälineitten tai miniatyyrien parissa. Mulla on uhmaikä.

- Hain myös influenssarokotuksen. Siellä oli ovella lysti ilmoitus. Mitä lienevät joukkopapat - nekö jotka istuvat keskustan kahvilassa aina? Täytyy vähän varoa ettei tule pahasti seulotuksi! Vaikka ei sen väliä enää tässä iässä, tuskin huomaavat edes :)

Vaikne elu, vahel on hea, vahel halb. Olen väsinud. Aga nukumaja ja joonistamine päästab päeva!

6 kommenttia:

Paulina kirjoitti...

Otan osaa kurjien uutisten takia - terveysasioiden siis.. :( Toivotaan, että tästä vielä paranee.

-Oi, kuinka IHANA nukkekoti..!!! Sinulla on siellä pikku-pikku ikonikin! :) Voi suloisuutta. Itsellänikin on nukkekoti, sain PuoLiskoiselta synttärilahjaksi, mutta paha kyllä siellä ei vielä ole ihmisiä (nukkeja siis), eikä kalusteita! Vähä vähältä kalustan, kun taloustilanne myöten antaa.

kosotäti kirjoitti...

nauraa hihittelen noita joukkopapppoja:))

Toivotaan ja rukkoillaan että kuntoudut leikkaukseen.

En miekää tiskaisi ym. jos ois noin ihanan nukkekoti.

elina kirjoitti...

Joukkopapat... nauran vedet silmissä. Tuollainen lappu on meidänkin lääkärikeskuksen ovessa. Pitääpä mainita asiasta kun käyn seuraavan kerran, pitäähän henkilökunnankin saada nauraa.
Kaunis nukkekoti. Minä en ole tuohon puuhaan vielä hurahtanut, mitä vähän jotain pientä olen tehnyt tyttären ja ystävän nukkekoteihin.
Kiva on ollut väkertää ohuesta langasta isoäidin peittoja tai pitsipöytäliinoja. Jos saisin oman nukketalon, voisi se jäädä kesken ja keräisi vain pölyä, senverran lyhyt pinna minulla on.
Aina pitää löytää muuta tekemistä kuin tiskaaminen. Mummo sanoi, että on henden köyhyyttä, jos ei keksi muuta tekemistä kuin siivoamisen.Olen yrittänyt noudattaa tätä ohjetta.

Maahiska kirjoitti...

Joukkopapat olivat toimittamassa varmaan tänään seulontaa kun yksikään ei ollut kahvilassa :D

Viisaasti sanoi Elinan mummo! Tämänlaatuista rikkautta täällä piisaa nyt. Olen käytännössä nyt petipotilas, kädet ei kestä keppejä ja jalat huutaa kurjuuttaan. Aamu meni itkiessä mikä on harvinaista minulle, sellaiseen itsesäälin ylellisyyteenkään ei yleensä ole varaa. Rikas on olo siis :)

Nukkekotini odottaa paria lisäkalustetta ennen kuin pääsen jatkamaan. Odotellessani teen tilauksesta erään pikkuiseen nukkekotiin lahjaksi tauluja, halkopinon ym. Tosin en juuri nyt, päätin että sänkyyn en projekteja tuo!

elina kirjoitti...

Kurjuutta täälläkin. Valvoin viime uön ja nyt iltapäivällä sairaalaan. Ensin labrat ja sitten kai osastolle kortisonipiikeille. Saa nähdä nyt mitä keksivät, inhoan kortisonia, diabetikon sokerit menevät ihan sekaisin.
Pidähän sinäkin lepoviikko ja suunnittele mielessäsi ja lepäile.

Soja kirjoitti...

Siulle olis tunnustus miun blogissa :)