tiistai 15. tammikuuta 2013

Uusia asioita oppimassa

En ole maalannut vesiväreillä koska en osaa. Viimeksi maalasin kai peruskoulussa? Nyt yritän voittaa pelkoni. Omakuvaluonnos syntyi eilen, vaikka päivämäärä kuvassa onkin väärä. Silmät ovat kiinni, kuten usein kuvissani - ja siksikin että tämä oli vain nopea luonnos enkä tahtonut juuttua silmiin vielä. Katsoin nimittäin eilen ensimmäistä kertaa kolmeenkymmeneen vuoteen peiliin nähdäkseni itseni (en vain ihottumaa tai tanssiasentoa), millainen kasvojeni muoto on. Muuta en vielä katsonut. Jo kasvojeni muoto valahtaneine Jeanne Moreau-leukaperineen hämmästytti! En ole koskaan tiennyt mitä tyyppiä kasvoni edustavat. Kuvassa paperi on vielä kostea ja laineilla; loimukas efekti :D

Ikoni kasvaa myös. Hyvä siitä tulee.

Akvarell on mulle uus asi, mind hirmutab. Olen ka väga karm endale.

3 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Huomasin heti, ennenkuin luin tekstin, että kuva esittää sinua.
Siulla on lahjoja, ei muuta kunateljee pystyy:)

elina kirjoitti...

Yritin eilen kommentoida, mutta se taisi taas hävitä johonkin bittiavaruuteen. Piti vaan sanoa, että olette kyllä lahjakasta joukkoa. On maalausta ja kaiverrusta, taontaa ja ompelua ja vaikka mitä. Tämänpäiväinen kirjoituksesi toi taas yhden uuden lahjasi meidän ihasteltavaksemme.
Senverran maalaan minäkin, että osaan sanoa tuon työn jo näyttävan, että olet lahjakas. Nyt vaan tekemään lisää.
Välitä vävyllesi kiitokset aspeista. Tulivat perille ja ovat erinomaiset tarkoitukseensa.
t. elina

Maahiska kirjoitti...

Ateljeehan minulla jo onkin, tuo silityslauta keittiössä apupöydän vieressä... Oma huone olis kiva! Tosiaan viestisi ei tullut perille, Elina. Tarkistin vielä roskikset. Terveiset välitetty :)