keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Kaipaanko aurinkoa....

... vai mistä kaikki tämä keltainen?

Vajan kollast? Päikest? :)

5 kommenttia:

Paulina (=Siivetön) kirjoitti...

Ihanaa taidetta..! Nuo kissakuvat ovat jotenkin niin hellyttäviä!

elina kirjoitti...

Kauniita. Olet lahjakas.
Piti oikein suurentaa noita kuvia. Näkee, että olet piirtänyt paljon. Haittaako sinua kun näitä piirustuksiasi katselen tarkalla silmällä, minulla kun on tuo taidekoulun open tausta niin ei oikein voi luonnolleen mitään. Vaikka siitä ajasta on jo vuosia, mutta kaiki piirtäminen ja varsinkin sen katselu kiinnostaa.
t. elina

Maahiska kirjoitti...

Kiitos. Ei haittaa vaikka katselee sillä silmällä :) olen aivan lapsenkengissä vielä ja neuvoja en pysty ottamaan vielä vastaan etten lannistu, sen tiedän. Minun määrätietoinen piirtämiseni ja maalaamiseni jäi 16-vuotiaana siihen kun menin näyttämään töitäni eräälle taiteilijapariskunnalle - eivätkä he sanoneet oikeastaan mitään. Luin sen niin ettei minusta ole taiteilijaksi vaikka pienestä pitäen olin niin ajatellut. Sen jälkeen olen kuvittanut vain satunnaisesti sillä luomisen palo ei ole kadonnut. Vesivärit/akvarelli on aivan minulle aivan uusi aluevaltaus. Tiedän tekniikasta paljon mutta haluan lähestyä aihetta ensin väripinnoin ja päällemaalaamalla. Ilmavuus on vielä kaukana :D koska en ole saanut ohjausta piirtämisessäkään, on koko projektini aikasten jännä! Ja näistä tulee sitten Lopuksi vielä Jotain.

foamduck kirjoitti...

Aivan sika ihania taidokkaita kuvia, kauniit lämpimät värit ja muutenkin tosi kaunis ja mielenkiintoinen blogi. Itsekin tykkään piirrellä ja maalailla kaikkea ja joitakin olen blogissanikin julkaissut.:)

Maahiska kirjoitti...

Moi Foamduck, käynpä sinun blogissasi :) Sika-ihana on juuri hyvä sana, olen tänään nimittäin maalannut sian.....