maanantai 28. tammikuuta 2013

Asioittenikävä

Kaipaan Valamoon lomalle. Haluaisin Kaipiaisen Kiurujen yö-tapetin johonkin. Haluaisin maalata ja sisustaa makuuhuoneen - se tapahtuukin ehkä tulevana kesänä. Siitä tulee metsäinen, pylvässänkykin pitää saada vihdoin valmiiksi! Nukkekoti on aluillaan jo.

Unistad kloostrist, magamistoa renoveerimist, nukumajast... see viimne on juba alustatud! :)

5 kommenttia:

ii kirjoitti...

Minulla on ollut tuo tumma kiurujen yö yhdessä vanhassa asunnossa. Silloin se oli ihana, nyt en sitä enää kaipaa.

elina kirjoitti...

Sinne on lennähtänyt selvästikin tuulahdus energiaa. Täälläkin on pieni energia puhuri käväissyt ja käsityöt ja siivoukset ovat alkaneet maittaa. Onneksi, on paljon parempi olo nyt kun jaksaa taas vähän.
Hyviä tuulahduksia sinne.

kosotäti kirjoitti...

Veljestö siinä matkalla kirkkoon?

Olis tosi ihana päästä Valamoon, ehkä kesällä.

Maahiska kirjoitti...

Kuvassa panagia-saatto eli papisto ja munkit siirtyvät liturgian jälkeen trapesaan syömään - tässä vielä kannetaan kirkkoleipää edellä.
Meillä ei oikeastaan ole paikkaa kiurutapetille, paitsi jos saan pitää työhuoneeni - vaikka se on pelkkä varasto nykyään. Ehkä luovutan sen Valon huoneeksi. Kunhan saadaan makuuhuone kuntoon ensin, sitten mietitään muita tiloja. Vesijohtoja aletaan vetää tällä viikolla sisälle - lakkaisi tuo jäätyminen ja öinen pumpun huuto. Remonttia siis tiedossa.
Tänään olen leikkinyt nukkekotijutuilla, tehnyt tapetteja. Vesiväreillä. Remppaa sekin?:)

Paulina kirjoitti...

Tuo Kiurujen yö on aivan ihastuttava! Kun olisikin paikka sille vielä joskus, jossain! Mutta mahtaako se olla vaikea tapetoitava - pitäisi kai osata asetella se niin, että kuvio oikein pääsee oikeuksiinsa, eikä ole miten sattuu.