tiistai 11. joulukuuta 2012

Kirjanen

Kirjanen, jossa pieni rukous Jumalanäidille, lasihelmi on Piaeliinan käsialaa - käsittämätöntä miten tuollaisia voi tehdä! Nuo sisällä olevat kukkaset niin eläviä!

Tänään olen kiipeillyt seinille. Ja ryöminyt portaiden alla. Tein piparitaikinan ja kohta lasipurkitan jauhoja, rustaan jopa etiketit niihin. Kudoin hiukan junasukkaa ja tarkastelin tehtävälistaani toisella silmällä. Kyllä tästä selvitään, kunhan kahvia riittää. Uudesta telkkaristakaan (kiitos kiltti verottaja, telkkari ei ainakaan meillä ala savuta vaikka kolme ja puoli mikroa on poltettu) ei tulee mitään kivaa, joten voin käyttää aikani hyödyllisesti - jos vaikka vihdoin limppaisin keskiaikavaatteet laatikoihin? Jos vaikka nostaisin jalat jakkaralle ja suunnittelisin kauniin korun äideille? Jos päiväunet ottaisin, olen kehittynyt siinä taidossa nopeasti aika lahjakkaaksi.

Kui päevad on töö täis, on hea jalad tõsta tooli peale, kohvi juua ja muusika kuulda - ükski töö ei põgene ära (kahjuks!)....... Tein väikese raamatu, mille sees väikene palve - see on kingitus minu ristilapsele. Jõulud tuleb ilma puhastamist, aga minu pea ei kannata see segadusega! Mitte liiga palju koristamist, ainult see mis on tähtis - nagu nööpide kast...

4 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Ihana pieni kirja ja koru.

Suosittelen niitä päivänokosia, mummu vainaa aina sano jotta ei nukkuva syntiä tee:))

Anonyymi kirjoitti...

Päivänokoset on hyvä idea. Ei nämä puuhastelut puuhailemalla lopu, mars nukkumaan:)
Tuo kirja on aivan upea. Onko sen sisältämä rukous omasi, vai jokin yleisesti jaettava rukous, kysyy epätietoinen luterilainen?
t. elina

Maahiska kirjoitti...

Rukous on mukailtu muotoon "Jumalansynnyttäjä, rukoile meidän puolestamme iankaikkista Jumalaa". Koko rukous löytyy mm. Pokrovan kontakista: "Neitsyt seisoo nyt kirkossa ja yhdessä pyhäin joukkojen kanssa näkymättömästi rukoilee meidän puolestamme Jumalaa. Enkelit ja esipaimenet kumartavat ja apostolit profeettain kanssa riemuitsevat, sillä Jumalansynnyttäjä rukoilee meidän puolestamme iankaikkista Jumalaa. "

Maria kirjoitti...

Kaunista ,,,koru ja rukous.Päiväunet ovat hyvätekeviä
:D
hali