keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Kiharaa?

Kun olin 14-vuotias, hiuksistoni pamahti kertaheitolla kiharaksi. Välillä kuontalo suoristui, kihartuakseen jälleen raskausaikana. Päätin luppopäivän kunniaksi kokeilla tarrapapiljotteja (eli papiljontteja kuten muinainen orjani sanoi :) ) ja vielä sitaista sifonkihuivin päälle.

Muuta en aio sitten tehdäkään, ellen tule tuntoihini ja kipitä yläkertaa järjestämään. Mies on nimittäin päivän pajalla toisella puolen kylää ja tämä hiiri yrittää laiskotella.

Juuksed... kui olin noor, minu juuksed oli lokkis! Samuti sain kammida lokkis kui olin rase. Aga nüüd... lokirullid kasutusel, ja mul on puhkus :) Lokirullid peas kvaliteet aega - Üritan olla laisk! :P

4 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Ihanaa paplarit ja huivi:)
hiirten pitää välillä huilailla koti kolossa:) Mukavia huilailuja

Elina K kirjoitti...

Kvaliteetaeg iseenesele ei ole laisklemine vaid hinge tasakaalu viimine ja intensiivne mõtete ning plaanide korrastamine. Vot !
Aga rätikut võib sedasi kenasti sõlmitult kanda ka ilma lokirullideta ning sall tundub väga huvitav olevat - näitaksid ehk ka suuremalt ?!

Heli kirjoitti...

Vahetevahel on vaja sellist aega - iseendale! Lõbutse hästi:)

Maahiska kirjoitti...

Jah, mulle meeldib selline sõja-aegne stiil rätikuga, sellinen lill (mis on "rusetti"?) otsmiku peal :) Naiselik! Lokirullideta sobib hästi ka. 30'-40' stiil on kena.

Kiharoista tuli suuret ja laimeat, tapani mukaan laitoin hatun päähän kuitenkin joten ei haitannut.