sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Sunnuntai

Heräsin hiukan ennen kuutta ajatukseen että pitäisi muistaa jotain kelloista... telkkari auki ja tarkistus, kännykkä on kuin onkin oikeassa ajassa, ja vielä nukkumaan takaisin - ihanaa! Aamuherätys liturgiaan ei tuntunut lainkaan tuskalliselta. Laulaminen sujui ehkä paremmin kuin viimeksi, mutta jostain syystä ääni katosi korvistani toisinaan tyystin. Kun vedin henkeä välillä, oli vastassa hipihiljaisus, ja yhtäkkiä äänet taas palasivat. Mitäkummaa?

Kirkon ja ABC-kirkkokahvien jälkeen kävimme vielä äänestämässä ja tutustumassa Heidi Ahosen ateljeeseen järven toisella puolen. Ajatus grafiikanteon uudelleen aloittamisesta kutkuttaa ajatusta. Keuruullahan on nyt grafiikanpajakin. En vain usko itseeni kuvantekijänä, vieläkään.

Yksi Valamosta tuotu korjaustyö tässä; Mies ensimmäistä kertaa, ei pappia kyydissä vaan filigraania tekemässä. Sehän hei onnistuu!

Eilisen kirpputorin tuotto jäi sangen vaatimattomaksi, liekö ilmoittelu ollut vähäistä vai miksi väkeä ei apajilla ollut. Sain sentään mustan kaulahuivin (juu juu, mustan!)jota olen jo pitkään tuumaillut. Oikastaan minun ei pitäisi ostaa juuri mustaa kaulahuivia, sillä edes kaulahuivin pitäisi olla jonkin muun värinen.... vai?

Eilen illalla Isoveikka pyöritteli tulia pihassa. Saa kuulemma sanoa nyt nimenkin, Noel Maahinenhan se siinä.

Täna pühapäeva kirik ja veel hääletus, käisime ka kunstniku Heidi Ahonen ateljees. Eile Poeg mängis tulega. Mees töötab Valamo kloostri vana kadiloga, esimene kord filigraan ja see toimib hästi :)

5 kommenttia:

Soja kirjoitti...

Filigraania! Ooh ja uuh, ihan mahtavaa! Onnistuisikohan pallonmuotoisten filigraaninappien teko? Tulinpa onnelliseksi!

Maahiska kirjoitti...

Kyllä onnistuu, sanoo Ville! (joka muuten on kylpenyt kanssasi pikkuvillenä (siitä on muuten valokuvakin :D kansantanhuaikoihin sis ;) ) Onko sulla jokin erityinen nappimalli mielessä? Ja aikataulua?

kosotäti kirjoitti...

Eipälöydy meiltä sellasta lihtaa jota kyselit, mut rikkinäinen laho, ja pyörätön rukki löyty:)

Hienoja valokiemroita.

Elina K kirjoitti...

Filigraan on imeius ja ...on uskumatu, et tegid seda esimest korda ! Tõeliselt kaunis !
Ja tulemäng on võrratu !

Soja kirjoitti...

Apua, olin unohtanut tämän ja nyt palasin etsimään kommenttilootaa! Mitämitä, kylvetty yhdessä? Jopas nyt! Hämmennyin :D Napeista voisin laittaa sähköpostia.