perjantai 21. syyskuuta 2012

Mob cap

Pitipä tehdä tällainen huomisille markkinoille, kun en jaksa pelehtiä huivineulojen kanssa ja birgittanikin on kulahtanut paljosta käytöstä. Kyseessä siis Mob cap, tai bonnet, Ylpeydestä ja Ennakkoluulostakin tuttu pähine. Tätä ei ilmeisesti ole julkipaikoilla paljoa vedelty mutta aion tehdä iloisen poikkeuksen.

Oman logikkani mukaan tällainen malli on kangasta säästävin, eli kaksi kaitaletta sopivan levyistä kangasta yhteen ja renkaaksi, toisesta päästä toista kangaspalaa leikataan sitä ennen pieni pyörylä jolla kootaan koko komeus päälaelle nätisti. Eipä tavitse tehdä pyöreitä nauhakujia, mikä jo ajatuksena minua työtehoa palvovaa hirvittää. Laitoin vielä pitsiä hiukan, ja ehkä koristan hattuni vielä nätillä nauhalla huomiseksi. Kuminauhaa käytin, myönnettäköön, mutta en jaksanut tähän hätään käydä edes nauhaa pyörittämään.

Pystytämme siis kirppiksen jälleen, myynnissä myös koruja. Meidät bongaa Takomo Alkutulen vierestä, kuinkas muutenkaan :)

Homme jälle turule, muuseumi aias on vanaaegne turg ja ning vanakraamiturg. Minu uus mob cap on soe ja ilus see on ka, eks ole? Nah, natuke loll, võib-olla! ;)

3 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Voi ystäväni, tuo on sitten IHANAAA hattu.

Mulla oli joskus samantapanen eräässä larppauksessa.

kosotäti kirjoitti...

Voi ystäväni, tuo on sitten IHANAAA hattu.

Mulla oli joskus samantapanen eräässä larppauksessa.

Elina K kirjoitti...

Oi, se on todella kaunis hattu !
*
Mulle see müts kohe väga meeldib ! Ja kui ta veel ka soe on, siis seda rohkem meeldib ! Peaks endale ka ühe Mob cap-i tegema !