torstai 27. syyskuuta 2012

Kirotushäriö

Viimetalven jälkeen on tapahtunut kummia. Olen aina ollut nopea ja tarkka kirjoittaja, nyt joudun katsomaan näppistä kirjoittaessani ja tulos on silti tällainen:

Aikomus on aloittaa perustusten tekeminen nurkkakiville viimeistään syksyllä ja paikka siunataan ennen työn aloittamista. Ensi kesänä meillä toivottavasti on hirret valmiina. kirjoitettu 8/11

Aikomus aon apoittaa perustusten temine nurkakivlille viimeistään syksyllä ja pakka siunatan emmem työn aloittamista, E nsi kesänä meiäl ontroivottavati jo ihrret valmnina. kirjoitettu 9/12

Tämän lisäksi minulla on vaikeuksia laskutoimituksissa sekä kuulemisessa (oikea korva). Yksnkertaiseen fb-päivitykseen tuhraantuu aikaa editoidessa, blogipäivityksistä puhumattakaan. Kovasti yritän kirjoittaa oikein. On tässä hauskuuttakin: hain juuri dysgrafiasta tietoa ja kirjoitin googleen jotta dysgfaria, ja jatkoksi vielä vasemman avopuolison toimintahäiriö.

Mutta jotan kivaakin. Samettikukkalanka on yhä ihanan vihreää!

Uued väljakutseid ootavad mind... kirjutamise raskusega pole tore, arvutamine ka on halb ja seepärast argielu on käinud raskemaks. Peaks siis pea magnetipiltid võtma, kui ma ei arsti juures nii meeldivalt tahaks enam käia.... Aga lõng, see on nii ilus!

2 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Oneks oikean pulinen avopuoliso toimii:)
Täällä kärsitää samasta onelmast, sant muuttaa muotoaa ja välist naurattaa välist itkettää.

Mut komiaa lankaa sait samettirusuilla.

Elina K kirjoitti...

Kui on põhjust arvata, et arst saab aidata, tuleb ikkagi arsti juurde minna.
Aga lõngad on tõesti väga ilusad !