tiistai 18. syyskuuta 2012

Filmikuvia

Diana-kamerani ei ole ehtinyt olla vielä kovassa käytössä ja saavutetuista tuloksistakin voi olla kahta mieltä... mutta tässä pari hauskaa, skannasin ihan vaan tavallisesti.

Ongelmana on valaistus ja tarkennus... hmmm.... Päätin siirtyä kokonaan ulkoilmakuvauksiin ja kokeilen vielä filttereitä.

Eilen fysioterapiassa testattiin käsieni puristusvoimat - viitearvot kuuluisi olla 28/30 ja mulla oli 8/10. Hups. Viime vuonna oli vähän parempi 9/11... Ilmankos pudottelen kaiken käsistäni nykyään.

Illalla pääsin sienimetsälle ystävän kanssa ja taas tattikuivuri pöhisee. Purkit loppuu kesken kun innostun. Tänään vuorossa lienee aroniapuskien heruttelua ja muuta pihatoimeliaisuutta. Jos ensin saan ihottumani kuriin... En tajua mistä se taas tuli.

Surkeana on hän kun otsaakin kutittaa.

Diana kaameraga pildistamine pole lihtne, aga kuidas ma väikesena oskasin? Võib-olla ka filmi arendamise probleem? Uus tehnoloogia on erinev - pole käsitöö enam.

3 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Voi ihme, mitähää salvaa myö keksittäs jotta siun ihottuma rauhottus.
Ihana kuva pienestä haitarin soittajasta:)

Elina K kirjoitti...

Väikese pillimehe pilt on eriti tore.
Lööve pole aga üldse tore ega mõnus. Kas see on allergiline lööve? Kas Sa tead, mis seda põhjustab ? Ma olen allergik ja olen seni saanud abi igahommikusest tabletist (Acrterin või Zürtec) ning aeg-ajalt kasutan ka silmatilku või silmasalvi. Hirmus tüütu ja kõige ebameeldivam on selle juures just sügelemine.

Maahiska kirjoitti...

Pittää vann elellä normaalisti kun suinkin voi, taudin arvaamattomuus rasittaa eniten - ja sosiaaliset tilanteet joissa karahdan karrelle yhtäkkiä. Spitaalinen olo joskus....

Mulle ei käi histamiin! Mitmes toidus on histamiin või histamiin vabastajaid kes teevad see reaksiooni. Olen olnud sellest haige varsti aastat, ja minu dieet on väga raske. Ravimed on ka rasked.... :(