tiistai 11. elokuuta 2009

Ovessa, ovesta, oveen

Yläkerran kylppärin ovi muotoutuu pikkuhiljaa. Ovea on sahattu matalammaksi ja karmeja laihistettu puoleen, saranat siirretään ja lukko toiselle puolen - mitähän olisi sellaista jota tälle ei vielä ole tehty... Mutta itse tehdyn on nyt oltava se paras, koska varaa uuteen oveen ei ole. Tämä on korjattu vanhasta ovesta, joita ostimme puntin viime vuonna (se kamala päivä) ja joita siis on oikeasti laitettava tähän taloon. Kerta ne hankittiin sellaisella tuskalla ja vaivalla...

Maalinpoisto on mukavaa, kuumailmapuhallin toimii mainiosti ja ulkona on kiva työskennellä. Lupailivatten sateita loppuviikolle, silloin siirrytään latoon. Isän vanhat työkalut pääsevät käyttöön, on mukava sirklata ja haistella purun hajua.

2 kommenttia:

Lissu kirjoitti...

Taitavissa käsissä ovesta kuin ovesta muotoutuu toivottu tulos! Mitens pikku eskarilaisen tunnelmat hurisevat? Hulppealla kyydillä hän opintaivaltaan kulkee.

Maahiska kirjoitti...

Mies palasi eskarista vallan muikeana. Melkein työlääntyi kun me niin paljon haluttiin tietää. Ruoka oli hyvää, taksissa kivaa eikä läksyjä tullut :)

Ajateltiin maalata tuohon oveen jotain hienoa, kukkia tai jotain...