maanantai 10. elokuuta 2009

Joskus ottaa päähän...

... kun huusholli ja koko tontti on kuin hävityksenkauhistus.
Yritän katsella ympärilleni, etsiä kauniita asioita ja yksityiskohtia. Yritän ajatella, että kaaos kertoo tekemisestä ja iloisesta huolettomuudesta (!!!) ja sellaisesta juuri sopivasta boheemiudesta ja... sotkuisuudesta.
Mutta tekevälle sattuu, ainakin siinä vaiheessa kun kompastuu lattialle jätettyihin kasoihin. Tänään on poltettu/valmistettu hiiliä, raapattu ovesta maalia, pesty pyykkiä, ostettu koulutarvikkeita, merkattu eskarilaisen vaatteita, pakattu reppu ja tehty ruokaa ja aroniasoppaa.Olen puhunut puhelimessa pitkään mukavan ihmisen kanssa ( :-) ) ja potenut riittämättömyyttä alati kasvavan pieneksijääneiden vaatteiden vuoren kanssa. Olen puhunut Nuoremman Tyttären kanssa ja rauhoittunut taas hivenen. Minä siis Olen, puhun, toimin, ajattelen (jopa) ja teen kaikenlaista. Yhä vaan vaikka välillä tapahtuu kaikenlaista. Olen myös virkannut maailman kummimman pannunalusen, joka ei ole kaunis, mutta siinä on monta Ajatusta.


3 kommenttia:

Neljän lapsen äiti kirjoitti...

joo, joskus on valittava mitä haluaa nähdä ;)

Anonyymi kirjoitti...

mutta kuka muistaa vuoden päästä oliko elokuun 11 pv siistiä?? todennäköisemmin muistaa ihanan iltauinnin tai muuten mukavan hetken, siisteys on yliarvostettua vaikkakin mukavaa =) t. Vesangasta

Maahiska kirjoitti...

Totta pauhaa Anonyymi Vesangasta ( :-D) kuvasin muuten samaisena päivänä WC-ankkaa... ja tiskiharjaakin. Ne oli ihan kivan näkösiä.... (oi tätä intellektuaalisuuden alhoa!)

Heli Laaksonen, tämä kirjailija, muistaa kyllä milloin siivosi: ilmakuvaaja kävi juuri silloin ottamassa talostansa kuvan. Ja Heli osti, tietysti:D