maanantai 20. heinäkuuta 2009

Vaipparuljanssi julistetaan alkaneeksi...

Hautajaisten ja kaiken muun , mukavammankin, lisäksi meillä on alkamassa myös vaippaprojekti. Aion tehdä liki ilmaiset kierrätysvaippahösselit tulevalle lapsenlapselle. Ideoita löytyy hyvin ja onhan tuo muistissa omasta takaa vielä - kiva päästä kutomaan hahtuvaa ja ompelemaan hassuja vaippoja! Kierrätys tulee huiman edulliseksi, katsokaa vaikka tästä! Jospa tekisi myös jotain vallan erilaista..... :D

Alan kerätä flanellia ja froteeta ja toff... eikun muita tarvikkeita Tänään.

Tänään on muutenkin keräilypäivä: poimin apilaa, siankärsämöä ja minttua teesekoitusta varten. Meillä tuoksuu yrtit! Yritän puhua Miehen vielä ympäri ruusunhakuun :)

(... siitä puheenollen, minulla on jo toinen vyöruusu meneillään tässä kuussa!!!!! :-( Eioletotta, sanoisin, mutta kun on!)

Unohdin hakea kirjastosta lisää Martina Haagin kirjoja. Pöh.

5 kommenttia:

Pellon pientareella kirjoitti...

Vau, miten energiseltä sinä kuulostat, vaivoista ja sairaudesta huolimatta, hienoa. Kunpa saisi itsekin aikaiseksi yrttiteetarpeiden keruun. Nyt tosin sataa kaatamalla, mutta eiköhän sitä poutaa vielä saada.

Maahiska kirjoitti...

Pakko olla liikkeessä, muuten tulee masennus ja vielä isompi kipu. Yrttien keruu tekee hyvää, se on kuin rukousta. Noh, ellei viisi (!!!) kissaa saa juuri silloin päähänsä alkaa poliisi-ja-rosvo-leikin jaloissani...

Elena kirjoitti...

H-hetki siis lahestyy. Lampimia ajtuksia kaikille osapuolille.

Surullista poismenot. Tai niin luonnollista jos niihin osaa suhtautua luonnollisesti.

Hyvalta kuulosti Lintulan lomakertomus. Kaipaisin itsekin jotain tuommoista: hiljentymista ja ajan laajentumista.

Mita kaikkia keinoja olet kokeillut vyoruusun tainnuttamiseksi?

Maahiska kirjoitti...

Olin monta vuotta ruusuni kanssa homeopaattisin lääkkein, ne auttoivat mutta tulivat kalliiksi. Nyt on aina viikon hevoskuuri viruslääkettä (ei kiva...), sen maksaa sosiaalihuolto, voiteet yms ei auta ja ruokavaliokin on kunnossa. Ruusu tulee kun kipu on kova, eli kipustressi sen tekee. Tai auringonpaiste (otsaan) tai... yleensä stressi. Eniten kuitenkin kipu.

Outi kirjoitti...

Kuulostaa kivalta rulianssilta! Onnea tulevalle! Tuo yrttitouhukin kuulostaa houkuttavalta..