perjantai 24. heinäkuuta 2009

Lämpimyyspeite ja paapelintorni

Nyt on Pikkulassa makkarin matto ja soffalla shaali, eli lämpimyyspeite tahi Viluviitta kuten Ilovalmari asian ilmaisee.

Kasvimaan kyljessä tornistavat uudet laatikot, pitääkö nyt lähteä uimarannalle hakemaan kippo kerrallaan hiekkaa vai miten minä nuo saan täyteen? Toivottavasti läheiseltä sorakuopalta heltiää kuorma-autolastillinen edullisesti. Hiekkaviljelyyn pistän toivoni.


Illansuussa menemme pikaisesti piipahtamaan Hotelli Keurusselälle, siellä on keikalla mies-joka-myy-Isoveikalle-ehjät-pellit. Entiset ovat puhkipahki eivätkä nämäkään aivan uudet, mutta näillä sentään voi soittaa. Tuo nuorimies rikkoo kapuloita tiuhaan tahtiin, pitäisi kai kylvää kapulansiemeniä kasvimaalle. Nyt on pellitkin mäsänä. Voi muusikon elämää!

Mies hitsaa ladossa kumimuottikehikkoa korua varten, kohta paistetaan mansetinnapista kumi ja sitten alkaa ehkä tuntua tosityöltä. Kumista saa tehtyä (Akaalla tosin) vahajuttuja joista taas saa tehtyä vahapuun, jonka puolestaan saa......

2 kommenttia:

Lissu kirjoitti...

Teilla sita osataan aikaansaada! Mitapa aiot hiekkaviljella?

Maahiska kirjoitti...

Hiekkaan päätyvät ihan kaikki tästedes mitä yritän raukka kasvattaa... muinainen homeolkikateongelma on tuhonnut tehokkaasti haluni maantasoiseen viljelyyn :-D Monivuotiset yrtit ym joutunen upttamaan multaruukuissa hiekkaan nekin, oletan. Opiskelu aiheesta vielä kesken...