torstai 14. toukokuuta 2009

Poikki ja pinoon...

Olen koko päivän raivannut roskapuuta pois talon juurelta, on joka kokoa ja näköä nyt pinoissa, sortteerattu kukin laatunsa mukaan. Ei mitenkään kevyttä hommaa, lasken tehneeni täyden työpäivän eikä kaikki ole vielä edes laitettu. Enää on yksi sormi laastarissa, oikea etusormi tosin, mutta se ei sitä touhua haitannut. Hauskaa oli käydä kylillä rähmäisissä raksahaalareissa - olen edelleen eksoottinen näky pikkukylällä... hassua miten ihmiset kääntyvät ihan katsomaan. Raksavetimissä oleva mies ei selvästikään herätä samanlaista kiinnostusta edes naisissa :-D Unohdin vasaran keikkumaan lonkalle ja puukkokin oli reisitaskussa - hui!

Yläkerran vessa on toiseen kertaan vesieristetty ja haju taas sen mukainen. Ensi viikolla pääsen laatoittamaan. Tällä kertaa yritän olla maltillinen enkä käy tekemään mosaiikkia, tökkäiskää minua jos aion. Sitä ennen olisi löydettävä harmaannusaine jostain (rautasulfaatti eli vihtrilli eli puupatinasuola), se säkki on tyystin kadonnut jossain siivouksessa ja hyvät seinänsutimisilmat ovat menossa pahasti hukkaan! Ehtii talo harmaantua ihan ittestään tässä etsiessä :-D Tylsää sikäli kun ei päästä laittamaan ikkunoiden koristelistoja ym. ennen kuin seinät on sudittu.
***
Keuruun Kaupunginkirjasto liittyi kaverikseni naamakirjassa- siellä on kuvia korttinäyttelystä. Kirjasto itse lähestyi minua aiheessa, se oli hauskaa ja yllättävää.

3 kommenttia:

Pellon pientareella kirjoitti...

Jee, kuteesi ja hommasi on ihan asiaa! Sielunsisko siis. Minua katsellaan kylillä varmaan monestakin syystä... :).

Saila kirjoitti...

Kävin katsomassa kirjaston kuvia näyttelystäsi :) Kiva juttu!

Maahiska kirjoitti...

Muistan kiivaimmalta rakennusajalta sellaisenkin tunteen, miten kiva oli laittaa oikeet vaatteet päälle vaihteeksi kun meni kauppaan - kolme kuukautta kuljin pelkissä katontekohaalareissa :-D oli luksusta pistää ylle puhdas paita - siis jossa ei ollut tervaa ja tököttiä! hame oli huippujuttu!