torstai 28. toukokuuta 2009

En garde! Haaste otettu siis vastaan...


Lissu haastoi minutkin tähän, katsotaan saanko aikaiseksi mitään Neljää! Puhumattakaan siitä saanko haastetta heitettyä eteenpäin - Lissu sen teki niin kauniisti ruusun terälehtien muodossa, että ihan vapisen moisen haasteenesittämisen edessä ;-)
Naamakirjassahan näitä tapaa olla, mutta miksei blogissakin...hmmm... Siis:

1. Neljä työtä, joita olen elämässäni tehnyt.
2. Neljä paikkaa, joissa olen ollut lomalla.
3. Neljä telkkariohjelmaa, joita tykkään katsella.
4. Neljä nettisivua, joilla käyn melkein joka päivä.
5. Neljä lempiruokaani.
6. Neljä paikkaa, jossa olisin mieluummin nyt.

Okej. 1. Olen ollut kynttilätehtaalla kynttilänvalajana (Puttipajalla). Siinä tuli myös myymälätyötä, messuilla käyntiä, siivousta... Olen ollut Jyväskylän kaupunginteatterissa avustajana näytelmässä "Equus" elikkäti Hevoinen. Olin yksi hevosista. Minulta puhkottiin silmät. Tanssin työkseni monta vuotta. Siitä ei sen enempää. Kirjastossa yritin olla töissä nuorena tyttönä, mutta kokolattiamatot tekivät minulle hirveän allergiahepulin ja itkin vaan kaiken aikaa. Siitäkään ei siis sen enempää...

2. Olen lomaillut...lomaillut??? Mitä se on??? No Istanbulissa, kaksi kertaa. Sydneyssä, vaikka ei tuntunut yhtään lomalta. Helsingissä. Tukholmassa. Olen siis puoliksi ihan tylsä!

3. Telkusta tulee tuulettomalla ilmalla kaikkea mukavaa YLEn kanavilta. Siis vain kun ei tuule eikä sada, missään päin Keski-Suomea. Katson nykyään siis enemmän maikkaria yms., jos on ihan pakko tai peräti laiskottaa rajusti. Sieltä tulee Hauskat Kotivideot, Reikä Seinässä, Oprah ja Dr. Phil. Voi miten noloa. Mutta kun telkku toimii ja antenni pysyy suorassa katson mm. Puutarhan ABC, Puutarhaunelmia, Strömsö, BBC:n laatusarjat.

4. Käyn netissä naamakirjassa, YLE:n sivuilla, Hesarissa ja lukuisissa suosikkiblogeissa. Joskus piipahtelen Huutonetissä, taajaankin.

5. Kahvi, kahvi, kahvi, kahvi??? Siis oikeasti hei, minulla ON syömishäiriö EDNOS jota yritän yhä taltuttaa, mutta jos ihan tasan pakko on jotain sanoa niin olkoon leipäjuustoleipäjuustoleipäjuusto (en ikinä muista kuin päin se on), bolognesekastike, hyvät kalaruuat ja välimerellinen salaatti ilman äyriäisiä (onko sellaista?) - mutta esim. luostarissa syön ihan hyvin ja onnellisena hyvästä ruuasta; kun ei itse tarvitse laittaa niin maistuu paljon paremmin.

6. Haluaisin olla lukemassa sängyssäni tietoisena siitä että kohta vaivun uneen. Haluaisin olla Irlannin länsirannikolla. Olisin mielelläni myös vaikka Vilnassa. Ja voisin olla sohvalla katsomassa Amelieta.

Nonih nythän tämä oli tässä, eikä ollut ees vaikeeta, eihän. Tylsää ehkä, olen aika väritön jos tuota lukee. Kaikesta voisin sanoa paljonkin vaan enpäs tohdikaan.

En haasta ketään, mutta mikään ei estä pohtimasta kukin tykönään tuota Missä haluaisit olla Juuri Nyt?

3 kommenttia:

Lissu kirjoitti...

Kiitos Maahiska. Vai olet variton! Kaikkea kanssa. Jos sitten joskus tarttet kasityokerhokaveria sinne Satumaahan, niin tavataan. Oivan kahviossakin voi kasitoita tehda. Ihan ulkoilmassa. Jos tarkenee.

Maahiska kirjoitti...

Voi hienoa! Tavataan ihmeessä, Satumaassa tai Oivalla! Olen ajatellut monta kertaa sellaista neulekahvilajuttua, mutta... :-)

_hoya_ kirjoitti...

Oli muuten vaikea tehtävä. Siis kirjata lempiruokia ynnä muuta. Minusta oli kyllä ihan hauskaa lukea sun Neljää :-)