lauantai 25. huhtikuuta 2009

Pääskynen!

Jos ihan oikein näillä kuumeisilla silmilläni havaitsin, ladon katon yllä liehakoitsi kolme pääskystä aamulla. Meinaan laittaa mulkosilmälasit päähäni ja mennä uudestaan katsomaan kun jaksan. Aamu on mennyt muutenkin rattoisasti naurua estellen, olen meinannut tukehtua yskään näitä keksiessäni/siskon/veljenpojan keksimiä lukiessani, vai mitä sanotte näistä hengentuotteista:

Niistää susien kanssa
Vain muutaman nenäliinan tähden
Vieras mies tuli niistämään
Rikos ja räkä
Kuinka räkäpussi kesytetään
Niistä, poika, niistä

ja suosikkini : Niistäkää sotamies Ryan!

Näitä voi keksiä loputtomiin, Siskon kanssa olemme rypeneet mm. läpi "Pyy"-aiheisten sananlaskujen... Kipeänä on saatava nauraa vaikka se veisi hengen.

1 kommentti:

Saila kirjoitti...

Hei! Kiitos kommenteistasi. Mukavaa, että olit käynyt blogissani :) GA tulee sanoista Gothic Arch eli muoto on GA:ssa se "juttu". Ja minä olen erityisen ihastunut GA-kortteihin :) GA:n kaaria voi olla monenlaisia, samoin kortin koko voi vaihdella. Itse tykkään tehdä GA:tkin ATCn kokoisiksi. Jos haluat varata minulta ne Ikoni-GA-atct, niin laita vain kommenttia. Vaihdan mielelläni kanssasi ja vaihdossa käy hienosti atct. Anne S.:n blogissa anne-s.vuodatus.net on toisinaan Annen järjestämiä atc-vaihtoja. Tällä hetkelläkin on vaihto menossa eli siihen ei ehdi enää mukaan, mutta ehkä sitten seuraavaan. Terv. Saila