sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Mennyttä maailmaa...

Menneisyyttäni pengoin männäviikolla mazebookia tehdessäni parin valokuvalaatikollisen verran. Sain editoitua sisältöä melkoisesti mm. poistamalla kaikki ei-kaikkien-silmille-kuvat (raskaus, synnytys...). Usein lapset ja heidän kaverinsa penkovat kuvia, en vain ole saanut itseäni sensuroimaan arkistoa tähän mennessä. Löysin muutaman ehdottomasti tykkäämäni kuvan, jotka puolestaan kuvasin käsivaralta, laiska kun olen, tätä blogia varten.

Konstantinopoli ja Pierre Lotin kahvila, v.1985


Sydney, Narrabeen 1994


Jyväskylä 1989 (?)


Lehtisaari, hmmm... jos lapsi on syntynyt -88 ja kouluun mennään 7-vuotiaana on se...ööö? 1995?

Kuvia katsellessa tuli epätodellinen tunne, miten paljon on kaikkea tapahtunut, miten olen ollut joskus huono, joskus ihan hyvä äiti. Kuvista paljastuu monia ajatuksia ja tunteita joita en silloin tajunnut. Miksei aina voi olla skarppi ja fiksu? Voi lapsiparat. Mutta ainakin meillä oli paljon erilaisia rooliasuja :-D Kuvissa seikkailevat monissa eri kokoonpanoissa mm. kissa, dalmatialainen, Spice Girls, Harry Potter, vampyyri, prinsessa, hulatanssija, itämainen tanssija, keskiaikainen perhe, balleriina, intiaani ja irkkutanssija. Kuvista saa sellaisen käsityksen, että meillä ei ole ollut juuri lainkaan normaaleja vaatteita...

Yritän etsiä sitä minää, joka on hautautunut vuosien alle (vuosirenkaiden peräti), joka ennen katsoi peilistä vastaan. Erilaisia hiustyylejä ja -värejä, paljon kummallisia vaatteita, monia rooleja, kuka se tyyppi oikein on?

5 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Tuo yks kuva ei voi olla vuodelta -89, koska tuossa kuvassa on Nilla enkä mä (tunnistaa korvista ja tuosta hameesta, joka oli mun hame eikä ollut muistaakseni noin pitkä mulle kun sain sen). Tai sitten erehdyn, mut mun mielestä tuo on Nillan näköinen :D

Maahiska kirjoitti...

Voit olla hyvinki oikeessa, olen aina luullut että se olet sinä. Tässä sitä taas ollaan, minä ja prospagnosiani....:( hauska kuva anyway. ajankohtainenkin kun te molemmat olette lentäneet poies pesästä...

Pankin Talakkari kirjoitti...

Epäreilua! Toiset on näköhjään vaan reissailleet pitkin Austlaarivaaki jo vuona -94, ja meikäläinen täälä yhä vielä vaan ruikuttaa ett josko sitä sitte wanhana köppäukkona miulekki joku sinne matkan kustantais.

Maahiska kirjoitti...

PT, kullekin ansionsa mukaan: Australia nimettäin ei ollut oikein kiva paikka, niin että elä suotta murehdi elämän epäreiluutta... Jos ikänä tahtosin vielä matlkustaa jonnekin niin Islantiin, Irlantiin tai johonkin muuhin Iillä alkavaan paikkaan jossa on kylmää/viileää ja kosteaa.

Pankin Talakkari kirjoitti...

Juu se Islanti on ollu sitte seuraavana matkakohteena tapetila het ku on ehitty joskus käyä Grand Canyonia kattelemasa.
Nythän sinne Islantiin pitäski muuten lähtä ku sinne taitaapi jo päässä paikallisliikenteen lipun hinnala. Joku talousnero se täsä jokunen aika sitte ainaski sano ett nyt jos koskkhaan kannattais matkustella ku on tää maailmanlaajunen lama ja hinnat pohojalukemisa.