torstai 26. helmikuuta 2009

Äiti mitä tänään syyään?


Nyt ei tarvitse viikkoon miettiä mitä syödään. Kissa kapusi hellalle ihan itse, kyllä. Raukkaparka on kipeä taas, hellitteli hetken uunin vieressä kun leivinuuni oli aamulla päällä. Jouduin häätämään sen pois kun piti laittaa tulet alle. Musti kärsii migreenistä aika-ajoin. Hän nukkuu silloin erittäin lämpimissä tai muhkuraisissa paikoissa. Legokasa on paras, toiseksi sijoittuu huonosti ladotut polttopuut ja kolmannelle sijalle kirivät kengät.

Kissoilla on myös punkkeja, ne pitäisi hoitaa mutta... se on kamalan kallista ja meillä on kolme kissaa. Toisekseen ne tulisivat heti takaisin sillä nämä kaveeraavat kahden villikissan kanssa vakituiseen. Ja naapurin viiden kissan kanssa. Mitä tehdä? Homeopatiaa? Empatiaa?

(Toinen hassu juttu on se, että äsken tämä blogini kirjoitti takaperin. Siis aivan takaperin virheineen kaikkineen. Se oli oikeastaan hyvin hauskaa. Käynnistin masiinan uudelleen ja oire oli poissa. Ihmeellistä.)

3 kommenttia:

*Mad*Tea*Party* kirjoitti...

Tämä on ihananidyllinen kuva =^.^=

Maahiska kirjoitti...

Vähemmällä idyllisyydellä selvittiin toissapäivänä kun samainen katti hyppäsi nukkumapaikalleen - siinä oli nääs pellillinen piirakoita liinan alla jäähtymässä. Asettuihe siihen mukavasti ennen kuin kukaan älysi häätää ketaleen pois!

*Mad*Tea*Party* kirjoitti...

Hän saattoi ajatella siinä olevan mukava pehmustettu paikka hänelle ;D